Aanbieding

Actiepakket: Fotocellen + Codeklavier + Elektrisch slot

Vorige Artikel 10 van 26 Volgende
€ 144,85 € 99,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Accessoire Actiepakket met drie handige toebehoren. Van €144,85 voor €99,-

Elektrisch slot:

Dit elektrische slot dient ervoor dat uw poort of openslaande garagepoorten extra goed gesloten blijven. Fijn in een situatie waarin veel speling zit op de poortdelen of wanneer er veel wind staat. Het is niet noodzakelijk om dit slot te monteren op uw poort. Het is een extra vergrendeling van uw poort. 

Er valt een pin (aan de onderzijde) in de stopper/grondplaat, zodat het hek ook niet kan gaan klapperen. Met de meegeleverde sleutels kunt u, in geval van stroomuitval, het slot handmatig bedienen. Normaliter heeft u geen sleutels nodig, want als u de hekopener laat werken, gaat als eerste de pin van het slot omhoog en bij het sluiten valt de pin tegen de openstaande kant van de stopper, en valt vervolgens de pal naar beneden in het gat van de stopper. Het elektrisch slot wordt geleverd inclusief grondplaat. 

Standaardprijs: €59,95

Fotocellen:
Als er iets of iemand tussen sensoren staat, voorkomen deze sensoren dat uw poort kan sluiten of openen. Het is dus een extra beveiliging bij  het openen en sluiten van de poortopener.
 
Bepaal een geschikte plaats voor de fotocellen. De fotocellen dienen recht tegenover elkaar uitgelijnd te zijn. De sensoren kunnen éénvoudig op de besturing worden aangesloten.

Standaardprijs: €34,95

Codeklavier:
Met dit draadloze codeklavier is het mogelijk om de poort te openen door middel van een zelfingegeven code.

  • Het is mogelijk om zelf een code in te stellen.
  • Toegangsbeveiliging door middel van een twee tot zescijferige code.
  • Weerbestendige behuizing.
  • 2 kanaals.

Standaardprijs: €49,95

Specificatie Omschrijving
Gewicht 3 Kg
© 2012 - 2019 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel