Schuifpoortopener A-Track 300

Artikel 1 van 4
€ 299,00 (inclusief btw)

De automatisatie van uw schuifpoort; met de A-Track 300 schuifpoortopener van HBopeners. De poortopener heeft een maximale trekkracht van 300 kg, is geschikt voor een hek met een breedte tot 6 meter. Met een 24VDC 100W motor werkt hij snel, 13 meter per minuut, en stil, ≤60 dB. De schuifpoortopener wordt geleverd met een 4 meter nylon rails. 

De schuif poortopener is geschikt voor interne en externe schuifpoorten en ook ontworpen voor installatie op bestaande manuele poorten. De A-Track 300 is uitgerust met een intelligente microprocessor en levert een grote energiebesparing, hoge snelheid, een hoog koppel en is extra stil. Deze hekopener heeft ook nog extra functies: soft start en soft stop, betrouwbare rollende code-technologie.

  • Inclusief twee handzenders
  • Inclusief 4 meter nylon rails (slijtvast). Verlengen is mogelijk d.m.v. extra rails.
  • Obstructie detectie
  • Soft start en soft stop
  • Afgewerkt met aluminium
  • Batterij Back-up in geval van stroomuitval
  • Kan gebruik maken van zonne energie
  • Elektriciteitskabel van 1,5 meter

Bekijk de beschikbare schuifpoortopener toebehoren.
Bekijk de handleiding.

Wat zijn de veiligheidsregels t.a.v. elektrische poortopeners?
De schuifpoortopeners en hekopeners op zich hebben allen een veiligheidscertificaat en een CE toelating. Dit betreft echter alleen de motor zelf. De motor gaat deel uitmaken van een poort met een draaisysteem en een motor. Dan wordt het een andere situatie. Er bestaat een bewegend geheel waar een beknelling kan ontstaan. Onze 24v systemen beschikken standaard over obstructiebeveiliging. De gevoeligheid hiervan is instelbaar in verschillende gradaties via de printplaat. Wij raden dan ook aan om de poort of het hek te beveiligen met fotocellen en te voorzien van een noodstop zodat de motoren altijd gestopt kunnen worden. Maak een overwogen risico inschatting voor montage en gebruik van de poortopener. Gaat u gebruik maken van automatisch sluiten? Gaan er veel verschillende personen/objecten gebruik maken van het systeem etc? 
Een set fotocellen kan gebruikt worden als beveiliging van het draaigebied van de poort. Deze worden geplaatst tussen de poortpalen en achter de poort wanneer deze geopend is. Het gehele draaigebied van de poort is dan beveiligd. Wanneer zich binnen het draaigebied van de poort een obstakel bevindt, zal de poort zal daarop reageren. 
https://www.hbopeners.be/a-35765143/toebehoren-poortopener/fotocellen/#description
https://www.hbopeners.be/a-54339013/toebehoren-poortopener/fotocel-met-reflector/#description

Specificatie Omschrijving
Motor 24 Volt
Netspanning 220 Volt
Gewicht per motor 11 Kilo
Snelheid 13m/min
Garantie 2 Jaar
Certificatie CE
Frequentie handzender 433.92 Mhz
Inhoud verpakking - Motor
- 4 meter rails
- Twee handzenders
Verzending Elke werkdag.
Voor 15u besteld, vandaag verstuurd.

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel