Sectionale poorten: De mooiste poorten van de Benelux!

Bent u op zoek naar een nieuwe sectionaalpoort voor uw garage? Bij HBopeners vindt u de mooiste sectionale poorten van de Benelux. Een sectionale garagepoort van HBopeners is een gewin voor de buitenkant van uw huis. Ze zien er modern uit en zijn behandeld met een weerbestendige en duurzame coating. Het is de prijs meer dan waard! 

Zwarte en witte poorten: Scherp geprijsd en snel geleverd 

Wij willen onze kantelpoorten graag snel en uit voorraad kunnen leveren. Daarom heeft u de keuze uit twee vaste kleuren: RAL 7017 (Antraciet) en Ral 9016 (Wit). Tijdens het online bestellen kunt u eveneens de gewenste bediening selecteren. U heeft hier de keuze uit bediening met schuifgrendel of slotmechanisme. Ook kunt u kiezen voor een elektrische sectionaalpoortopener met ketting of riem. Een automatische sectionaalpoort met motor en afstandsbediening zorgt immers voor optimaal gemak. 

Verschillende aandrijf opties: Elektrisch of handmatig 

Onze sectionale poorten kunnen worden geleverd met verschillende aandrijf opties: 

  • Geen: U kunt de sectionaalpoort met de hand (zonder slot) openen en sluiten. Of uw huidige sectionaalpoortopener overzetten. 
  • Handmatige vergrendeling: U kunt de sectionaalpoort met de hand (maar met slotmechanisme) van buitenaf openen en sluiten. Hou er wel rekening mee dat handmatige bediening bij grote en zware poorten al snel moeilijk kan worden. 
  • Elektrisch met ketting en twee handzenders: sterke, robuuste en onderhoudsvrije aandrijving, maar is minder stil bij openen en sluiten. 
  • Elektrisch met tandriem en twee handzenders: sterke, onderhoudsvrije aandrijving en is vrijwel geruisloos bij openen en sluiten. 

Verkrijgbaar op maat en in populaire afmetingen

Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle populaire afmetingen, zoals 2500x2000, 2500x2250 en 2500x2500. Ook is het mogelijk om een garagepoort of sectionaalpoort op maat te bestellen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €599.-. Kijk op onze sectionaalpoort op maat pagina en kies vervolgens zelf uw favoriete RAL kleur, paneel afwerking en afmetingen. Wat dacht u van een stoere zwarte sectionaalpoort. Of misschien kiest u liever een tijdloos witte sectionale poort of een poort met loopdeur of ramen. Neem gerust contact op met uw exacte wensen. 

Sectionaalpoort met geïntegreerde deur

U heeft de mogelijkheid om bij onze maatwerk garagepoorten of sectionaalpoorten een geïntegreerde deur als optie toe te voegen. U kunt hier kiezen uit een 1 punt slot en uit een 3 punt slot. De loopdeur functie zorgt voor het nodige gemak. Dit verklaart waarom deze keuze steeds populairder wordt bij onze klanten. 

BasicLine en ProLine sectionale garagepoorten

BasicLine en ProLine modellen zijn gelijkaardig in veel zaken, maar er zijn ook verschillen te noemen. Zo bestaat onze BasicLine uit sectionaalpoorten gericht op de beste prijs en kwaliteitsverhouding. De BasicLine producten hebben 3 jaar garantie op panelen en profielen. 

Voor topkwaliteit met een prijs uit het middensegment kiest u voor een ProLine model. Onze ProLine producten hebben 5 jaar garantie op panelen en profielen. Daarnaast worden witte zijkappen meegeleverd voor een optimale afwerking en is de isolatie nóg beter. Wilt u meer weten? Onze medewerkers geven u graag extra toelichting. 

Sectionaalpoorten plaatsen

Met de digitale handleiding is het monteren van de sectionaalpoorten van HBopeners zeer gemakkelijk. Wel is ons advies om de installering, indien mogelijk, met twee of meer personen uit te voeren. U kunt er ook op rekenen dat u de erste keer ongeveer 1 dag bezig bent. Loopt u ergens tegenaan? Maak dan gebruik van onze telefonische of e-mail helpfunctie. Ook de veelgestelde vragen kunnen u de antwoorden geven. 

Sectionaalpoort op maat

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel