Hoge kwaliteit garagepoort of sectionaalpoort? Kies HB ProLine

Zoekt u een sectionaalpoort van hoge kwaliteit tegen een eerlijke en concurrerende prijs? Dan zijn de luxe garagepoorten van ProLine dé perfecte keuze. De BasicLine garagepoort is goed, maar de ProLine garagepoort is nóg beter. Omdat wij achter de kwaliteit staan van onze ProLine producten krijgt u geen 3, maar zelfs 5 jaar garantie op panelen en profielen. 

 Alle veelvoorkomende hoogte- en breedtematen
 Uit eigen voorraad leverbaar
 Optimaal geïsoleerde garagepoorten
 Hoog beoordeeld met een 8,9 (>3000 klantbeoordelingen)
 Optimale weersbestendigheid

ProLine garagepoorten: Luxueus en optimaal geïsoleerd

De ProLine garagepoorten zijn PU geïsoleerd met 45kg/m3 (BasicLine is geïsoleerd met 40kg/m3. Hierdoor zorgen ze voor optimaal comfort in uw garage en kunnen ze bijdragen aan de vermindering van energiekosten. De hoogwaardige sectionale poorten worden geleverd met witte zijkappen. Dit geeft de binnenkant van de garage een luxe afwerking. Klik op een product naar keuze en ontdek alle unieke eigenschappen van onze ProLine poorten.

Tip: Zoekt u nog meer gemak? Maak uw garagepoort elektrisch en voeg een garagepoortopener toe aan uw winkelwagen. 

Standaard bij onze ProLine sectionale poorten 

 • Vingerknel beveiligde panelen
 • Gladde vlakken panelen zonder lijnen
 • Eenvoudig in hoogte en breedte in te korten
 • Kunststof handvat aan de binnenkant 
 • Nastelbare kogelgelagerde kunststof loopwielen voor een geruisloze werking
 • Compleet pakket, inclusief handleiding en installatie video
 • CE gecertificeerd

Andere kleur, afwerking of afmeting? Geen probleem! 

Om u van snelle verzending te voorzien bestaat onze standaard voorraad ProLine garagepoorten uit twee tijdloze en moderne kleuren: RAL 9016 (wit) en RAL 7016 (antraciet). In ons ProLine aanbod vindt u ook een laaginbouw systeem, perfect voor garages met een laag plafond. U heeft hierbij slechts 130mm bovenruimte nodig in plaats van 180mm. Wilt u liever een sectionaalpoort met een andere RAL-kleur, afwerking of afmeting? Bekijk dan onze garagepoorten op maat. Ook behoort een garagepoort met geïntegreerde deur tot de vele opties. 

ProLine poorten: Elektrisch of handmatig

Onze geïsoleerde ProLine garagepoorten kunnen worden geleverd met verschillende aandrijf opties: 

 • Geen: U kunt de ProLine sectionaalpoort met de hand (zonder slot) openen en sluiten. Of uw huidige garagepoortopener overzetten. 
 • Handmatige vergrendeling: U kunt de ProLine garagepoort met de hand (maar met slotmechanisme) van buitenaf openen en sluiten.
 • Elektrisch met ketting en twee handzenders: sterke, robuuste en onderhoudsvrije aandrijving. Is wel minder stil bij openen en sluiten. 
 • Elektrisch met tandriem en twee handzenders: sterke, onderhoudsvrije aandrijving. Vrijwel geruisloos bij openen en sluiten. 

ProLine sectionaalpoorten installeren

Uw nieuwe ProLine sectionaalpoort kunt u eenvoudig zelf installeren met onze digitale handleiding. Ons advies is om vooraf deze handleiding te bekijken om zo te zien of het haalbaar is. Ook willen wij adviseren om de ProLine garagepoort met twee personen te monteren. 

Wil het plaatsen niet lukken? Dan kunt u gebruik maken van onze telefonische of e-mail helpfunctie. Twijfelt u nog of heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Neem gerust contact op, onze medewerkers helpen u graag verder.

ProLine garagepoort

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2023 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel