Garagepoort of sectionaalpoort met loopdeur

Zoekt u een nieuwe sectionaalpoort voor uw huis? De garagepoort met deur is een populaire keuze! De stijlvolle poort is een gewin voor de buitenkant van uw huis. Het ziet er modern uit, het is weerbestendig en de prijs meer dan waard! De loopdeuren van HBopeners beschikken over een vingerknelbeveiliging, een gratis meegeleverde deurdranger en kosteloos meegeleverd deurbeslag. Verder profiteert u bij ons van een hoogwaardige kwaliteit, zeer scherpe prijzen, 5 jaar garantie en een snelle levertijd. 

Voordelen sectionale garagepoorten met deur

Steeds meer mensen kiezen voor een sectionaalpoort geïntegreerd met deur. En wij snappen waarom! Een sectionale garagepoort met loopdeur ziet er luxueus uit, maar biedt ook functionele voordelen. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Functioneel en snel: U hoeft de volledige poort niet te openen als u naar binnen wilt gaan, of als u bijvoorbeeld uw fiets of gereedschap wil opbergen. De garage in en uit wandelen gaat een stuk sneller en eenvoudiger met een loopdeur.
  • Minder elektriciteitsverbruik: Als u de elektrische garagepoort voortdurend volledig moet openen, kost dit u elektriciteit. Met een geïntegreerde deur voorkomt u het regelmatig openen van de garagepoort.
  • Kindvriendelijk: Een garagepoort met loopdeur is kindvriendelijker dan zonder loopdeur. Kinderen kunnen makkelijker naar binnen en buiten.
  • Garage luchten: Het wordt een stuk makkelijker om de garage even te luchten, zonder dat mensen vanaf de straatzijde naar binnen kunnen kijken. Een loopdeur zorgt dus voor een stukje extra privacy. 

Ondanks de mooie voordelen, zijn er ook wat nadelen te noemen. Zo kan een loopdeur voor warmteverlies zorgen als u veelvuldig de deur open heeft. Verder valt de prijs hoger uit en kan de loopdeur niet op elke garagepoort worden geïntegreerd.

Ontwerp u eigen garagepoort met deur en raam 

Een geïntegreerde loopdeur is een maatwerk optie. Deze optie staat niet vernoemd bij onze standaard garagepoorten. Dit betekent dat de ProLine modellen in aanmerking komen. U kunt zelf aangeven of u de loopdeur links, midden of rechts gepositioneerd wilt hebben. Ook kunt u aangeven of de deur link of-rechts draaiend moet zijn. De standaardmaat van een deur in een sectionaalpoort bedraagt 80x200cm. De drempel is laag (3cm) voor een gemakkelijke doorgang. 

U heeft de optie om naast de deur ook andere elementen naar wens te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het toevoegen van een raam voor extra lichtinval. Ook kunt u de afwerking (hout/nerf) en kleur volledig naar eigen wens selecteren. 

Heeft u nog andere wensen voor uw nieuwe garagepoort, welke niet bij onze maatwerk producten staan aangegeven? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Garagepoort met deur

Elektrische sectionaalpoorten

Zoekt u naast de loopdeur voor nog meer gemak? Dan kunt u kiezen voor een garagepoort met deur én elektrische aandrijving. Er wordt standaard een poort sensor meegeleverd, zodat u de garagepoort niet kunt bedienen op het moment dat de loopdeur open staat. 

Met ons ruime aanbod garagepoortopeners kunnen we u voorzien van een grote diversiteit aan passende oplossingen. Zo vindt u twee verschillende soorten elektrische aandrijvingen in onze webwinkel: 

  • Elektrisch met tandriem en twee handzenders: Een vrijwel geruisloos, sterke en onderhoudsvrije aandrijving.
  • Elektrisch met ketting en twee handzenders: Een sterke, robuuste en onderhoudsvrije aandrijving. Deze aandrijving is minder stil bij het openen en sluiten van de poort. 

Geïntegreerd met deur (prijs)

Het integreren van een loopdeur in uw nieuwe garagepoort neemt extra kosten met zich mee. Zo bedraagt de meerprijs €895,-. Dit bedrag is inclusief btw en u krijgt een enkel slot mechanisme meegeleverd. Als u maximale inbraakveiligheid wil, dan kunt u ook voor een driepuntssluiting kiezen. Dit is een slot aan de onder- en bovenzijde en in het midden van de deur. U betaalt hier €175,- (incl. btw) extra voor. De loopdeur is standaard al grotendeels vooraf gemonteerd in de fabriek. Dit bespaart tijd bij de installatie.

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel