Garagepoorten: Modern en weerbestendig

Bent u op zoek naar een nieuwe sectionaalpoort of garagepoort? Bij HBopeners vindt u de mooiste garagepoorten van de Benelux. Ons grote assortiment poorten voor de garage hebben een moderne uitstraling, zijn weerbestendig en goed geïsoleerd. Met een kantelpoort van HBopeners haalt u een mooie toevoeging voor het huis voor een scherpe prijs. 

Poorten voor de garage: Op maat en in populaire afmetingen

Zoals u kunt zien bestaat het aanbod van HBopeners uit veel verschillende soorten poorten. De garagepoorten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in populaire afmetingen of op maat

Basicline garagepoorten

BasicLine garagepoorten zijn de goedkope variant. Deze zijn verkrijgbaar in twee vaste kleuren: RAL 7017 (Antraciet) en Ral 9016 (Wit). U kunt deze garagepoorten niet op maat laten maken, maar het verschil met de ProLine uitvoeringen is van buitenaf niet te zien. Voor deze poorten kunnen wij een snelle levering garanderen. De volgende populaire afmetingen zijn verkrijgbaar: 

  • B 2500 x H 2000
  • B 2500 x H 2250
  • B 2500 x H 2500
  • B 3000 x H 2500
  • B 3000 x H 3000

ProLine garagepoorten

De ProLine garagepoorten zijn de nóg betere keuze en u heeft hier de optie om de garagepoort wel op maat te laten maken. U kunt de garagepoort helemaal naar wens samenstellen. Zo kan er rekening worden gehouden met afwijkende afmetingen, kan u de specifieke stijl en unieke look realiseren en kunnen er handige functionaliteiten worden toegevoegd. U heeft bij deze modellen ook de mogelijkheid om een geïntegreerde deur of raam toe te voegen.

Elektrische en handmatige poorten 

Voor het optimale gemak adviseren wij een automatische garagepoort. U kunt er voor kiezen om een elektrische garagepoortopener met ketting of riem toe te voegen aan de poort. 

Onze garagepoorten kunnen worden geleverd met deze verschillende aandrijf opties: 

  • Geen: De garagepoort kan met de hand (zonder slot) worden geopend en gesloten. Of u kunt u w huidige garagepoortopener overzetten. 
  • Handmatige vergrendeling: U kunt van buitenaf de garagepoort openen en sluiten met de hand (maar met slotmechanisme) Hou er wel rekening mee dat handmatige bediening bij grote en zware poorten al snel moeilijk kan worden. 
  • Elektrische garagepoort met ketting en twee handzenders: Een sterke, robuuste en onderhoudsvrije aandrijving. Bij het openen en sluiten van de poort is het minder stil. 
  • Elektrische garagepoort met tandriem en twee handzenders: Een sterke en onderhoudsvrije aandrijving die vrijwel geruisloos is bij het openen en sluiten van de poort. 

Garagepoorten installeren 

De garagepoorten van HBopeners zijn makkelijk met de digitale handleiding te monteren. Ons advies is om de plaatsing, indien mogelijk, met twee personen uit te voeren. Reken er op dat u de eerste keer ongeveer 1 dag bezig bent. Komt u er niet uit? Neem dan contact op en maak gebruik van onze telefonische of e-mail helpfunctie. Ook de veelgestelde vragen kunnen u misschien verder helpen. 

Garagepoort

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel