Garagepoorten op maat v.a. €699,-

Bent u op zoek naar een nieuwe sectionaalpoort? Bij HBopeners vindt u de mooiste garagepoorten en sectionale poorten van de België. Om de sectionaalpoorten snel uit voorraad te kunnen leveren hanteren wij een breed aanbod garagepoorten in standaardmaten. 

Toch kiezen steeds meer van onze klanten voor een garagepoort op maat. Waarom? Omdat er met afwijkende afmetingen rekening kan worden gehouden, de specifieke stijl en unieke look kan worden gerealiseerd en er handige functionaliteiten kunnen worden toegevoegd.

De maatwerk garagepoorten zijn ProLine modellen. Wilt u een goedkoper alternatief dan zijn de BasicLine modellen een aanrader. Deze garagepoorten zijn niet op maat te maken. Wel is het mogelijk om deze modellen elektrisch te maken met onze garagepoortopeners.  

Garagepoort op maat laten maken door HBopeners

Elke wens die u heeft voor de nieuwe garagepoort kunt u realiseren met de garagepoorten op maat van HBopeners. Wij zijn een expert op het gebied van garagepoorten en (automatisering van) hekwerken. Van onze productspecialisten krijgt u deskundig advies en ontwerpt u de perfecte poort voor uw garage. Verder profiteert u van de volgende voordelen: 

 Garagedeuren op maat met de beste prijs-kwaliteitverhouding
 Hoog beoordeeld met een 8,9 (>3800 klantbeoordelingen)
 Goede isolatie voor optimaal comfort
 Lange levensduur en een weersbestendige afwerking 
 Ontworpen voor goede inbraakbeveiliging en veiligheid
 Zelf makkelijk te installeren met onze installatiehandleiding en montagevideo

Onze garagepoorten op maat worden speciaal voor u op bestelling gemaakt bij onze leverancier. De standaard levertijd voor een maatwerk garagepoort bedraagt daarom ongeveer 9 weken. Heeft u de garagepoort liever sneller in huis? Dan kunt u kiezen voor extra snelle levering (levertermijn van ongeveer een maand) tegen een meerprijs van €399,95,-. 

Hoe bepaal ik de juiste maat sectionaalpoort? 

De juiste maat voor uw garagepoort bepalen kan een uitdaging zijn. Het is van groot belang dat dit nauwkeurig gebeurt. In het onderstaande stappenplan lichten we toe hoe u de juiste maat sectionaalpoort opmeet.

Stap 1: Meet de breedte van de poortopening (A)

Bepaal de dagmaatbreedte van het poortgat door de volledige breedte van de opening te meten. U meet van de kopse kant van de linker muur naar de kopse kant van de rechtermuur op drie verschillende hoogtes. Gebruik de grootst genomen maat. In het productoverzicht zijn de dagmaten aangegeven, de panelen worden 3 cm breder geleverd. 

Stap 2: Meet de hoogte van de poortopening (B)

Meet de hoogte van de opening vanaf de dorpel tot de latei bovenin de poortopening. Meet op drie verschillende punten en gebruik de grootst genomen hoogte. 

Stap 3: Meet de beschikbare vrije zijruimte (C en D) 

Meet de beschikbare vrije zijruimte in de eerste slag aan de binnenzijde van de poortopening. Om een sectionaalpoort te kunnen plaatsen moet deze over de volledige hoogte van het poortgat minimaal 80 mm zijn. 

Stap 4: Meet de beschikbare vrije bovenruimte (E)

Meet de beschikbare vrije ruimte boven het deurgat tot het plafond of het eerstvolgende obstakel (bijv. balkenlaag). Bij een garagepoort op maat heeft u slechts 130 mm bovenruimte nodig. Bij een handmatig bediende sectionale poort heeft u minimaal 150 mm nodig. 

Stap 5: Meet de diepte van de garage op (F)

De diepte van de garage moet minimaal 3100 mm zijn. 

Garagepoort op maat

Heeft u een vraag over het opmeten van uw nieuwe garagepoort? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Ontwerp uw garagepoort en bestel makkelijk online

Een maatwerk garagepoort kunt u direct online bestellen in de webshop van HBopeners. Klik simpelweg op een product naar keuze en u kunt de gewenste specificaties selecteren. 

De volgende specificaties zijn volledig volgens uw wensen te realiseren: 

  • Dagmaatbreedte: Hier vult u de breedte van de dagmaat in. (A)  
  • Dagmaathoogte: Hier vult u de hoogte van de dagmaat in. (B)
  • Afwerking buitenkant paneel: Dit is hoe het paneel er aan de buitenzijde uitziet. Houtnerf is de goedkoopste optie. De binnenkant is altijd uitgevoerd in houtnerf/wit. Zie de catalogus voor alle mogelijkheden.
  • Kleur: Vul hier de gewenste RAL kleur in. Onze fabrikant kan alleen standaard RAL kleuren spuiten.
  • Bediening: Hier kunt u de keuze maken op welke manier u uw garagepoort wil openen en sluiten. De opties zijn: Basis schuifhendel, Handmatig slotmechanisme of een elektrische garageopener (met ketting of met stille riem).
  • Opmerkingen: In dit veld kunt u eventuele extra wensen aangeven. Zo kunt u kiezen voor ramen in de garagepoort, een garagepoort met geïntegreerde deur, een veerpakket aan de achterzijde, een rails met inclinatie of een andere bedieningsoptie (bijvoorbeeld een motor met wifi en app).  

Heeft u nog andere wensen voor uw nieuwe garagepoort, welke niet bij onze maatwerk producten staan aangegeven? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Na het maken van deze keuzes gaat uw order direct naar de fabriek voor productie. Wilt u toch liever eerst overleggen met één van onze medewerkers? Of heeft u specifieke wensen die niet zijn genoemd? U kunt gerust een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via de e-mail. Stuur uw offerteaanvraag naar info@hbopeners.be.

Onderwerpen in de e-mail: 

  • Probeer zo concreet mogelijk uw wensen qua kleur en functionaliteiten te beschrijven;
  • Het is prettig als u enkele foto’s van de binnen- en buitenzijde van uw garage meestuurt (dit is geen must)
  • Twijfelt u over bepaalde zaken? Geef dat gerust aan, onze productspecialisten geven graag vrijblijvend advies.

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel