Automatische garagepoortopener: Uw poort elektrisch maken

Snel en gemakkelijk met uw wagen de garage inrijden zonder in- en uitstappen? Een garagepoortopener uit de HBJR-serie van HBopeners zorgt ervoor dat u moeiteloos de garagepoort automatisch kunt openen en sluiten. Met de elektrische aandrijving kunt u met één druk op de afstandsbediening de poort openen. Onze producten worden soms ook wel ‘“garage motor” of “garagepoort motor” genoemd. Met de elektrische garagepoortopener bieden wij u een comfortabel bedieningsgemak. 

Garagepoortopeners van HBopeners

Bij HBopeners vindt u allerlei kantelpoortopeners uit de HBJR-serie met een gemotoriseerd systeem, die makkelijk te integreren zijn bij bestaande en nieuwe sectionale garagepoorten. De garagepoortopeners worden standaard geleverd met een kettingaandrijving en kunnen ook geleverd worden met een sterke en extra stille tandriemaandrijving. Beiden zijn over de volle lengte beschermd, hebben een directe aansluiting aan een contactdoos en beschikken over een CE en TÜV Sud certificaat. Voor de garagepoortopener zijn ook meerdere toebehoren leverbaar.

Functionaliteiten elektrische garagepoort motor 

  • De garagepoortopeners uit de HBJR-serie worden geleverd met twee handzenders, die direct zijn ingeleerd door de zelflerende ontvanger met beveiliging, en een wisselende frequentie code. 
  • Garagepoorten sluiten automatisch met behulp van de tijdinstelling en diverse functies, zoals noodontgrendeling, hindernisherkenning en automatische LED-verlichting, maken het plaatje compleet. 
  • Het Soft-start en Soft-close systeem maakt het bedienen van uw garagepoort nog efficiënter! 
  • De transformer is zo ontwikkeld dat deze in stand-by slechts 3W per uur gebruikt in plaats van 12W
  • Onderhoudsvrij, grotendeels vooraf gemonteerd en eenvoudig in gebruik: dat is een garagedeuropener van HBopeners!

Heeft u ook een hek of poort? Bekijk dan ook onze poortopeners

Elektrische garagepoortopener

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel