• HB 4G GSM Bel module
  HB 4G GSM Bel module

  Met deze 4G GSM bel Module kunt u eenvoudig uw garagedeur of hek bedienen door middel van bellen met uw telefoon. Bijvoorbeeld door het nummer toe te voegen aan de favorieten van uw telefoon.
  *De module is ook op andere apparaten…

  € 99,95
 • Antenne GSM Module
  Antenne GSM Module

  Deze antenne kunt u gebruiken als u met de standaard antenne onvoldoende bereik heeft met de GSM module. Met deze externe antenne zal het bereik dat uw SIM kaart in de standaard situatie heeft verbeteren. Daarnaast kunt u door de…

  € 19,95

GSM Bel Module.
Met deze 4G GSM Module kunt u eenvoudig uw garagedeur of hek bedienen door middel van bellen met uw telefoon. Bijvoorbeeld door het nummer toe te voegen aan de favorieten van uw telefoon. Één telefoontje naar de GSM module volstaat al om toegang te verschaffen. De GSM module werkt op een elektrische garagedeuropener, hekopener en schuifhekopener.  

De GSM module is geheel veilig, alleen aan geregistreerde bezoekers wordt toegang verschaft. Er is bij gebruik geen 
standaardcode, omdat uw telefoonnummer de toegangscode is. Hierdoor is het niet mogelijk toegang te verschaffen
aan derden. Interessant is dat de GSM opener wordt geactiveerd door middel van bellen of de app. De gebruiker kost het niets. U gebruikt weliswaar uw telefoon, maar zodra de GSM module uw nummer herkent wordt de verbinding verbroken. 

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel