Automatische poortopener: Uw poort elektrisch maken

Uw poorten snel en gemakkelijk openen, doet u met een automatische poortopener van HBopeners. Bij HBopeners vindt u poortopeners van Easyswing en Granswing voor uw oprit of tuin voor een voordelige prijs! 

Een elektrische poortopener zorgt voor optimaal bedieningsgemak en opent en sluit uw poort binnen enkele seconden. HBopeners heeft een uitgebreid aanbod poortopeners voor enkele en dubbele poorten en openslaande garagepoorten. De poortopeners zelf plaatsen en installeren is eenvoudig met behulp van de handleiding. Bij HBopeners bestelt u een compleet pakket voor uw poortautomatisatering. Voor de poortopener zijn ook meerder toebehoren leverbaar. 

Poortopeners van HBopeners: Voordelen

Een doe-het-zelf poortopener van HBopeners is een echte aanwinst voor uw poort of openslaande garagepoort. U profiteert van twee jaar garantie, CE-certificering en diverse aanvullende accessoires, zoals een back-up batterij. Een elektrische poortopener van HBopeners: 

  • wordt altijd geleverd met twee handzenders
  • is verzekerd tegen roest en instabiliteit
  • is veilig te gebruiken door de laagspanningstechniek en de automatische systeemstop bij een obstakel; 
  • is sterker dan andere poortopeners, namelijk 24V in plaats van 12V; 
  • gebruikt minder W per uur, namelijk 3W per uur in plaats van 12W per uur;
  • bevat een zelflerende ontvanger met beveiliging, regelbare krachtinstelling en acht verschillende automatische sluitingstijden op de controlbox. Dit biedt u volop instelmogelijkheden. 

Tip: bekijk ook onze garagepoortopeners

Naar buiten draaiende poorten: Met één druk op de knop openen

Met een set elektrische poortopeners kunt uw openslaande garagepoorten of uw naar buiten draaiende poort met één druk op de knop openen. Deze complete set met poort motoren is speciaal samengesteld voor montage op naar buiten draaiende deuren of poorten. De Easyswing 250/TR260 of Granswing 500 motoren zijn vanwege de grote slag en het hoge koppel het meest geschikt voor montage op naar buiten draaiende poorten of kantelpoorten.

Bij deze sets leveren wij standaard de uitgebreide montage beugels. Dit maakt het bij openslaande poorten vaak gemakkelijker om de juiste montagepositie te krijgen. Met deze motoren kunt u uw openslaande garagepoorten tot ongeveer maximaal 100 graden openen. Klik hier om de elektrische poortopener voor openslaande deuren te bekijken.

Poortopener

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2024 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel