Automatische poortopener
Uw poorten snel en efficiënt openen en sluiten? Bekijk het assortiment Easyswing en Granswing vleugel poortopeners bij HB Openers.

Uw poorten snel en gemakkelijk openen, doet u met een automatische poortopener van HB Openers. Het assortiment bestaat uit diverse poortopeners die optimaal bedieningsgemak bieden en geschikt zijn voor enkele en dubbele poorten en vleugel garagepoorten. De merken Easyswing en Granswing zijn bij ons vertegenwoordigd. De poortopeners zijn echte doe-het-zelf poortopeners en monteert u eenvoudig zelf. Bij HB Openers bestelt u een compleet pakket voor uw poortautomatisatie.

Een poortopener op maat
Poortopeners worden standaard geleverd met twee handzenders, zijn CE gecertificeerd en zijn optimaal beschermd tegen roest en instabiliteit. Maximale elektrische veiligheid wordt verzekerd door de laagspanningstechniek en de automatische Systeemstop bij een obstakel. De krachtige poortmotoren werken op 24V en zijn in stand-by stand erg zuinig in verbruik: slechts 3W per uur wordt verbruikt, in plaats van 12W. U geniet van diverse instelmogelijkheden, zoals regelbare krachtinstelling, een zelflerende ontvanger met beveiliging en acht verschillende automatische sluitingstijden op de controlbox.

Twee jaar garantie en een uitgebreid accessoirepakket maken de poortopener een ideaal product voor uw poorten!

© 2012 - 2022 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel