Elektrische garagepoorten: Extra gemak voor een kleine prijs

Bent u op zoek naar een sectionaalpoort met nog meer gemak? Dan is een elektrische garagepoort een gewin voor het huis. Een garagepoort met elektrische bediening biedt een hoop extra gemak en brengt slecht een kleine meerprijs met zich mee. 

Wij onderscheiden in ons aanbod twee productlijnen: BasicLine en ProLine. BasicLine is een goedkope optie en een ProLine model is de nóg betere optie. De ProLine modellen zijn namelijk naar wens op maat te maken. U kunt zelf de kleur, de afmetingen en extra functies toevoegen. Deze optie is er niet voor de BasicLine modellen. Verder zijn de modellen vergelijkbaar in veel zaken en vanaf buiten is het verschil niet waarneembaar.

Elektrische sectionaalpoort: 2 soorten aandrijving 

Bij een automatische garagepoort heeft u de keuze uit twee soorten aandrijving (of “motor”). U kunt kiezen voor een elektrische aandrijving met tandriem of een elektrische aandrijving met ketting. Beide opties zijn 100% vrij van onderhoud. We lichten de opties hier voor u toe: 

  • Elektrisch met tandriem en twee handzenders: sterke, onderhoudsvrije aandrijving en is vrijwel geruisloos bij openen en sluiten. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een WiFi garagepoortopener met APP. Hiermee kunt u de garagepoort op afstand bedienen.
  • Elektrisch met ketting en twee handzenders: sterke, robuuste en onderhoudsvrije aandrijving, maar is minder stil bij openen en sluiten. De goedkope optie, maar minstens zo betrouwbaar als een tandriem. U kunt ook kiezen voor een WiFi garagepoortopener met APP. Hiermee kunt u de garagepoort op afstand bedienen. 

Onze automatische garagepoorten worden altijd standaard geleverd met 2 afstandsbedieningen.

Huidige garagepoort elektrisch maken

Elektrische aandrijving is overigens geen must, u kunt ook kiezen voor een handmatige bediening. Het is altijd mogelijk om uw huidige garagepoort later uit te breiden met een elektrische aandrijving. Kijk voor meer informatie en alle producten bij onze sectie garagepoortopener.

Wat kost een elektrische garagepoort?

De kosten van een elektrische garagepoort zijn gebaseerd op de afmetingen, specificaties en het eventuele maatwerk. U betaalt voor een elektrische aandrijving ten opzichte van een garagepoort met handmatige bediening tussen de €129,- tot €229,- meer. Dit is voornamelijk afhankelijk van de gekozen maat garagepoort (gewicht). Een grotere garagepoort is zwaarder, waardoor een sterkere motor nodig is.

Automatische sectionale poorten van HBopeners

De mogelijkheid om een garagepoort met elektrische bediening af te leveren is voor ons niet meer dan normaal. Ons bedrijf is namelijk volledig gespecialiseerd in het automatiseren van hekken, poorten, deuren en garagepoorten.

 Expert op het gebied van poort automatisering
 Beste prijs-kwaliteitverhouding van BE
 Hoog beoordeeld met een 8,9 (>3000 klantbeoordelingen)
 Deskundig advies van productspecialisten 

Elektrische garagepoort installeren

Uw nieuwe elektrische sectionaalpoort kunt u eenvoudig zelf installeren met onze installatiehandleiding en montagevideo. Wij raden u aan om, indien mogelijk, met twee personen de poort te monteren. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze telefonische of e-mail helpfunctie. Twijfelt u nog of heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Neem gerust contact op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Elektrische garagepoort

 Bekijk onze productvideo's

Video's

© 2012 - 2023 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel