Elektrische garagepoort

De mogelijkheid om een garagepoort met elektrische bediening af te leveren is voor ons niet meer dan normaal. Ons bedrijf is namelijk volledig gespecialiseerd in het automatiseren van hekken, poorten, deuren en garagepoorten. Een elektrische garagepoort biedt een hoop extra gemak en het brengt slechts een kleine meerprijs met zich mee. Met één klik op de knop van uw compacte handzender opent en sluit de garagedeur in enkele seconden. Interesse? Klik simpelweg op uw favoriete garagepoort en kies de gewenste aandrijving onder ‘’Bediening’’. Zowel onze ProLine als BasicLine producten zijn elektrisch leverbaar.

Naast onze standaard garagedeuropeners uit de HBJR serie bieden wij ook een snellere ProLine motor aan, en een WiFi garagepoortopener voorzien van geintegreerde WiFi module met APP. 

Soorten aandrijving bij een elektrische sectionaalpoort

Bij een automatische garagepoort heeft u de keuze uit twee soorten aandrijving (of ‘’motor’’). Allereerst kunt u kiezen voor elektrische aandrijving met tandriem. Een tandriem is sterk, onderhoudsvrij en vrijwel geruisloos. Nóg goedkoper, maar minstens net zo betrouwbaar, is een sterke en robuuste ketting. Ook deze is 100% vrij van onderhoud. Bij beide soorten aandrijving worden gratis twee compacte handzenders meegeleverd. Elektrische aandrijving is overigens geen must. U kunt ook kiezen voor handmatige bediening en op een later moment alsnog een garagepoortopener los bestellen.

Huidige garagepoort elektrisch maken? Ook dat kan!

Wilt u profiteren van de voordelen van een elektrische garagepoort, maar twijfelt u nog over de aanschaf van een nieuwe garagepoort? Bijvoorbeeld omdat uw huidige garagepoort nog relatief nieuw is en vervanging geen must is? Geen probleem, het is ook mogelijk om uw huidige garagepoort uit te breiden met elektrische aandrijving. Kijk voor meer informatie en alle producten bij onze selectie garagepoortopeners.

Kosten elektrische garagepoort

De kosten van een elektrische garagepoort zijn met name gebaseerd op de afmetingen, specificaties en eventuele maatwerk opties. De meerprijs voor elektrische aandrijving t.o.v. een garagepoort met handmatige bediening bedraagt slechts €129,- tot €229,-. Dit is voornamelijk afhankelijk van de gekozen maat garagepoort (i.v.m. het gewicht). Een grotere garagepoort is zwaarder, waardoor een sterkere motor nodig is. 

De voordelen op een rijtje

 Expert op het gebied van poort automatisering
 Beste prijs-kwaliteitverhouding van BE
 Hoog beoordeeld met een 8,9 (>3000 klantbeoordelingen)
 Deskundig advies van productspecialisten 
 Zelf te installeren met onze installatiehandleiding en montagevideo 
 Inclusief montage (indien gewenst) tegen scherpe tarieven.

© 2012 - 2023 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel