Aanbieding

Actiepakket: Fotocellen + Eindstoppen + Elektrisch slot

Vorige Artikel 11 van 29 Volgende
€ 124,85 € 99,95 (inclusief btw)

Accessoire Actiepakket met drie handige toebehoren. Van €124,85 voor €99,-

Elektrisch slot:

Dit elektrische slot dient ervoor dat uw poort of openslaande garagepoorten extra goed gesloten blijven. Fijn in een situatie waarin veel speling zit op de poortdelen of wanneer er veel wind staat. Het is niet noodzakelijk om dit slot te monteren op uw poort. Het is een extra vergrendeling van uw poort. 

Er valt een pin (aan de onderzijde) in de stopper/grondplaat, zodat het hek ook niet kan gaan klapperen. Met de meegeleverde sleutels kunt u, in geval van stroomuitval, het slot handmatig bedienen. Normaliter heeft u geen sleutels nodig, want als u de hekopener laat werken, gaat als eerste de pin van het slot omhoog en bij het sluiten valt de pin tegen de openstaande kant van de stopper, en valt vervolgens de pal naar beneden in het gat van de stopper. Het elektrisch slot wordt geleverd inclusief grondplaat. 

Standaardprijs: €59,95

Fotocellen:
Als er iets of iemand tussen sensoren staat, voorkomen deze sensoren dat uw poort kan sluiten of openen. Het is dus een extra beveiliging bij  het openen en sluiten van de poortopener.
 
Bepaal een geschikte plaats voor de fotocellen. De fotocellen dienen recht tegenover elkaar uitgelijnd te zijn. De sensoren kunnen éénvoudig op de besturing worden aangesloten.

Standaardprijs: €34,95

Eindstoppen:
Met deze eindstoppen kunt u de motor(en) op het voor u gewenste moment tegen deze eind aanslag laten stoppen. Als uw poortdelen niet verder mogen/kunnen dan bijvoorbeeld 90 graden kunt u deze eindstop op de stang van de motor monteren.

Standaard werken de motoren van volledig ingeschoven naar volledig uitgeschoven stand of andersom. Met deze eindstoppers kunt u dit dus aanpassen. De eindstoppen zijn erg eenvoudig te monteren. De eindstoppen zijn optioneel te monteren en worden per set van 2 stuks (voor de linker en rechter motor) geleverd. 

Standaardprijs: €29,95

© 2012 - 2022 HBopeners.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel